ada CCTV tau...

Nuffnang

PEMBACA DIHORMATI

Wednesday, June 5, 2013

Segmen: Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

Haaa.. sedang mencari idea untuk entry kali ini, tetiba jumpa segmen ni.. Wow.. lihat pada tajuk sendiri dah menarik minat (terutama blogger baru macam aku yang belum ramai follower lagi..huhuhu).. So, bagi blogger yang nak tambah follower sedia ada tu, ape kata joint segmen ni..



Nak joint?? Jom CLICK banner (gambar) kat bawah ni:




Sertailah selagi belum terlambat.. (tarikh tutup 30/06/2013)

Buat masa ini, follower farid baru aje ada 21... :-(

Hope dengan adanye segmen ni, bertambahlah bilanagn follower farid ni.. :-)
Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...